Landsforeningen Liv & Død uddeler hvert år en pris til en enkelt person eller en forening, der har været med til at sætte døden på dagsordenen. Det mener vi, at Foreningen Nærvær med Døden har, som var initiativtager til forskningsprojektet om træning af nærvær og medfølelse blandt hospicemedarbejdere. Derfor vil vi gerne opfordre til at indstille foreningen til prisen, som du kan læse mere om her. Modtagelsen af prisen er udtryk for anerkendelse og vil styrke arbejdet med at alle, der har med døende at gøre, kan blive opmærksom på udbyttet af at træne sit nærvær og mærke sin medfølelse.

Vælger du at gøre det, er det vigtigt at du tilføjer følgende oplysninger om foreningen

Adresse: Georgsmindevej 16 Postnummer: 8961 Allingåbro
Tlf. Nummer: 61303155
Email: mail@naervaeromkringdoende.dk

Vi håber, du vil tage dig tid, så vi sammen kan være med til at gøre en forskel!