Forskningsprojektets resultater er netop blevet præsenteret på en socialantropologisk konference kaldet EASA, der afholdes i Belfast og online. Oplægget blev præsenteret i samspil med andre forskere, der har beskæftiget sig med ’nærvær’ og betingelserne for, at det fænomen kan opstå enten i fysiske eller online sammenhænge. Oplægget fokuserede derfor på, hvordan hospicemedarbejdere kan træne det at forblive nærværende, når de arbejder med døende og deres nærmeste. Da forsker Hanne Bess Boelsbjerg, der afholdt oplægget, deltog online, er det muligt for at dele forberedelsen til oplægget, som er blevet optaget. Det er at finde på YouTube her:

Projektgruppen glæder sig over, at det er blevet foreslået at alle konferenceoplæggene, afholdt omkring nærvær, muligvis kan omskrives til artikler til et særnummer i et tidsskrift.