Som et tilbud til ALLE interesserede tilbyder Ann og Lene nu en weekend i stilhed.

Retreatet kan fungere som en opfølgning på træningsforløbet for deltagerne i forskningsprojektet, men også være en erfaringsnær introduktion til den virkning, det kan have at tillade en kropslig baseret fordybelse i skønne og rolige omgivelser.

Flere af deltagerne i forskningsprojektet har efterspurgt muligheden for at få genopfrisket deres praksis efter et stykke tid. Derfor er dette initiativ et velkommen tiltag, som gør det muligt at forbinde sig med andre deltagere fra forskningsprojektet og samtidigt få pudset de forskellige meditationsformer af.

Stilhedsretreatet foregår fra d.4.-5.maj og koster 1500 kr. Det afholdes i naturskønne omgivelser tæt på skov og vand. Beliggenheden er i Vosnæs tæt ved Skødstrup. Ønskes overnatning foregår det ved booking af airbnb. Andre praktiske oplysninger formidles ved tilmelding.

Henvendelse omkring stilhedsretreaet kan enten rettes til Lene på mail: lene@mindfulness-lj.dk eller telefon: 28104566

Eller til Ann på mail: info@mindfulnessdjursland.dk eller telefon: 61303155

Rigtig god fornøjelse!